dimarts, 14 de maig del 2019

L'ACCIDENT



És dissabte i la radio-despertador també sona  a les 6. Aviat tornarà la seva companya. Sent, mig endormiscat, que hi ha hagut un accident vora Valls: un autocar procedent de Bilbao ha bolcat. Dos morts i molts ferits. Tan sols dos, ell respira fondo, perquè precisament la Pilar tornava del País Basc i en aquelles hores podria estar passant per allí. Però hi passen tants cotxes i autocars ...


Són les 7 i ella no truca. Per les informacions dedueix positivament que a l’autocar accidentat ella retornava. La por comença a mossegar-li el cor. Però dels 47 viatgers només dos han mort; sembla raonable descartar el pitjor.
Prop de les 8 i sense notícies. A la ràdio donen el nom dels hospitals on han traslladat els ferits. Demana informació i el nom de Pilar no consta enlloc. Això el tranquil·litza i dedueix que ja que ella és infermera  estarà  assistint els accidentats.
Passen de les 9 del matí. Sona el telèfon. El cor li batega fort. Però és una veu masculina:
- Es usted familiar de Pilar? Deberia pasar por el cuartel de la Guardia Civil del Vendrell para el reconocimiento de un cadaver.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada